Suntem importator oficial și partener de încredere al celor mai consacrați producători de vopsele auto, materiale auxiliare, scule și echipamente de vopsitorie.Deținem cel mai extins portofoliu de produse din piața de refinish ca să rezolvăm nevoile tale diverse.
Descoperă furnizorii noștri globali și află detalii despre gama noastră de produse și branduri cu care vopsitorie ta auto poate face diferența.

Vopsele auto pe bază de solvent și apă
Abrazive, consumabile & materiale auxiliare
Scule de vopsitorie
Echipamente de vopsitorie

Afiseaza toti partenerii

Axalta Coating Systems, lider mondial în industria de vopsele auto, cu sediul central în SUA, dezvoltă și produce soluții tehnice de vopsitorie pentru vehicule ușoare și comerciale, industriale și aplicații de refinisare. Compania are o răspândire în peste 130 de țări, având aproape 13.000 de angajați și peste 100.000 de clienți. Din portofoliul AXALTA, vă oferim 3 branduri de renume

HELVINA reprezintă peste 30 de producători diverși din Uniunea Europeană, Asia și Orientul Mijlociu. Din 1994 oferă o gamă de peste 3000 de produse pentru sistemele de reparații și vopsire auto. Noi oferim clienților noștri produse ARS ce se produc din 2005 în cele mai performante fabrici din vestul Europei. Află mai multe detalii.

afla mai multe...

MIRKA Ltd este lider mondial în tehnologia de finisare a suprafețelor și oferă o gamă largă de soluții de șlefuire inovatoare. Este o companie în continuă expansiune globală, cu 18 filiale situate în lume iar sediul și producția sunt situate în Finlanda. Peste 97% din produse sunt exportate și vândute în peste 100 de țări. Află mai multe detalii.

afla mai multe...

ANEST IWATA, companie japoneză este principalul producător de pistoale de vopsit din lume. Compania deține peste 60% din piața pistoalelor de vopsit de înaltă calitate din Asia, iar în Europa, deține de asemenea o cotă semnificativă din piață. Calitatea de excepție, eficiența și rezistența sunt doar câteva caracteristici ale pistoalelor IWATA. Află mai multe detalii.

afla mai multe...

3M este o companie americană cu prezență globală, având în portofoliu peste 55.000 de produse, inclusiv consumabile necesare în industria de vopsitorie auto. Bazându-se fundamental pe cercetare și dezvoltare, 3M vine în întâmpinarea nevoilor clienților, sporind eficiența proceselor de vopsire. Află mai multe detalii.

afla mai multe...

A vorbi despre Bossauto Innova înseamnă a vorbi despre inovație, pasiune pentru lucrul bine făcut, experiență, calitate, valoare adăugată și ambiție. Obiectivul principal al companiei originară din Spania este dezvoltarea, producția și distribuția de produse pentru industria de reparații și vopsitorie. Află mai multe detalii.

afla mai multe...

De mai bine de 80 de ani, Polin AC Italia este lider în proiectarea și producerea cabinelor de vopsit. Cu un focus special spre inovație, astăzi Polin are unul dintre cele mai importante centre de cercetare și dezvoltare din domeniu cu ingineri experimentați care dau formă noilor idei tehnologice. Află mai multe detalii.

afla mai multe...

Cartotecnica Basic a fost fondată în 1987 în Italia și produce o gamă largă de consumabile, materiale auxiliare pentru industria de vopsele auto. Află mai multe detalii.

afla mai multe...

RosAuto este o companie bine cunoscută, lider în Europa în producerea mașinilor pentru spălat pistoale de vopsit. Fondată în 1979, compania și-a creat un loc pe piață fiind apreciată pentru inovativitatea, fiabilitatea și calitatea produselor. Află mai multe detalii.

afla mai multe...