Asistență și consultanță tehnică

Asistența și consultanța tehnică acordată clienților pe tot parcursul parteneriatului nostru este elementul esențial care ne definește business-ul.

Procesul de vopsire este o artă și noi știm asta cel mai bine. Așadar, pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri legat de serviciile și produsele noastre, avem o echipă de consultanți tehnici, experți în aria lor tehnică și cu o solidă experiență în domeniu. Aceștia sunt pregătiți să-ți ofere întreg suportul în cunoașterea și folosirea optimă a produselor auto de vopsitorie.

Iată care este suportul pe care consultanții noștri tehnici ți-l vor oferi:

Sunt alături de tine în rezolvarea problemelor aplicare sau de culoare

Realizează demonstrații de aplicare pentru a-ți arăta calitatea și performanța produselor recomandate

Te ajută să cunoști și să pui în aplicare documentațiile tehnice și tehnologice specifice produselor noastre rapid și ușor

Sunt alături de tine încă de la momentul zero, al instalării echipamentului de mixing

Oferă training tehnic echipei de vopsitori din service-ul auto

Oferă sugestii și recomandări privind optimizarea fluxului de lucru

Te ține la curent cu ultimele produse sau tehnologii din domeniu pentru a fi la înălțimea așteptărilor tale

Te învață cum să aplici produsele pentru derularea procesului de vopsire cu productivitate optimă, în cel mai scurt timp și cu cele mai bune rezultate.

Pentru eventuale probleme de natură tehnică, contactează-ne pe adresa de e-mail tehnic@automotive-refinish.ro, iar echipa noastră tehnică îți va oferi suport și consultanță în cel mai scurt timp posibil.

Ai întâmpinat diverse probleme de culoare?

Câteodată, procesul de blending este soluția perfectă pentru nevoia ta. Urmărește video-ul următor și descoperă tehnica corectă de aplicare direct de la consultantul Cromax Pro

Pentru produsele de vopsitorie Cromax, Duxone și Nason îți facilităm accesul la DIGITAL COLOUR MANAGEMENT, sistemul IT de management al culorilor.

Te interesează produse Cromax?

Accesează sistemul IT

Te interesează produse DUXONE?

Accesează sistemul IT

Te interesează produse NASON?

Accesează sistemul IT

Programe de training tehnic

Succesul clienților noștri apare atunci când mașinile capătă "culoarea" perfectă. Acest lucru este posibil doar cu o echipă tehnică de vopsire bine pregătită, cu experiență în domeniul refinish.

De aceea școlarizăm echipele de vopsitori prin demonstrațiile și vizitele noastre regulate la client. Și cel mai important este faptul că oferim clienților noștri șansa de a participa la cursuri tehnice in Europa, direct la producatorii noștri globali.

De ce? Este esențial pentru noi ca toți clienții să fie la curent cu tot ceea ce este nou în domeniul auto refinish: de la produse nou lansate, noi concepte tehnice până la noi tehnici de reparații și vopsire. Scopul final este ca rezultatul procesului de vopsire să fie de cea mai înaltă calitate și cu productivitate optimă.În curând, vom lansa un centru de training propriu unde clienții noștri vor descopri ultimele noutăți in domeniul de refinish și vor fi școlarizați pentru a crește productivitatea, calitatea și a reduce costurile aferente în service-ul lor auto.